Vakantiewoning
De Zwaluw

  

 

 

 

 

 

Laat een berichtje achter in ons gastenboek!

12 berichten op 3 pagina's
Ria Poortman
27-08-19 22:35:20
Hier in de zomer 2 weken mogen verblijven, en we hebben er maar 1 woord voor GEWELDIG, alles is aanwezig en Henny en Piet zijn hele goede en lieve mensen die alles voor je willen doen, we hopen zeker nog weer terug te komen.
Groeten Henk en RIa
Peter en Ellie Noorland
13-04-19 08:08:54
De vakantiewoning is ruim, schoon en van alle gemakken voorzien en zeer compleet, lux en van goede kwaliteit, wat het verblijf aangenaam maakt.
Wij hebben dit nog nooit zo goed meegemaakt.
Een beter verblijf kan men eigenlijk niet wensen.
Ellie en Peter.
Jan en Jeanette Groeneveld
30-10-18 14:30:20
12-10 t/m 19-10 2108
De vakantiewoning is ruim, fraai ingericht en van alle gemakken voorzien. De ligging van de vakantiewoning is evenals de directe omgeving zeer geschikt voor een ontspannen vakantie. Het aangrenzende natuurgebied "De Maasduinen" is bijzonder fraai en ook onze hondjes hebben er genoten.

Hennie en Piet zijn bijzonder sympathiek en we werden ontvangen met een heerlijke attentie voor bij de koffie.

Voor ons was dit een fijne vakantieplek wat nog versterkt werd door het prachtige weer. We hadden een zomervakantie in oktober !

Kortom, deze vakantiewoning is een absolute aanrader en laat niets te wensen over. Wij komen zeker terug.

Hartelijke groeten van Jan, Jeanette en de teckeltjes
Henk en Jacqueline Vermeij
23-09-18 09:51:13
We werden hartelijk ontvangen door Hennie en Piet en de hond Lucca. Onze labrador Floortje kon het meteen goed vinden met Lucca. Het verblijf was ruim en schoon en wat sliepen de bedden lekker. Een mooie badkamer met een heerlijke stortdouche. Alles zo gezellig en knus. Floortje kon s'ochtends lekker lopen op het veld bij de put ideaal. We troffen het ook nog met het weer 14 dagen zon geen jas aangehad. Hennie en Piet bedankt voor alle goede zorgen en een poot voor Lucca. We komen snel weer!
Henk en Jacqueline Vermeij en Floortje
ramona embrechts-rummler
07-01-18 15:11:00
Eindelijk tijd om de website van onze hond Charlie eens bij te werken en daar vermeld ik altijd de adressen waar we met hem logeren. Ook een verhaaltje met foto's ontbreekt dan niet. We hadden eind mei 2017 een zeer warm Hemelvaartweekend in De Zwaluw doorgebracht. Prima , ruim, gezellig ,super schoon verblijf. Wil je meer zien van omgeving de Zwaluw kijk hier en dan bij eind mei 2017
http:­//­markiesjecharlie.­jouwweb.­nl/­2017/­2017-­jan-­juni-­1
Tonen: 5  10   20
Kaart
E-mail
Info