Vakantiewoning
De Zwaluw

  

 

 

 

 

 

Laat een berichtje achter in ons gastenboek!

14 berichten op 3 pagina's
Henk en Jacqueline Vermeij
23-09-18 09:51:13
We werden hartelijk ontvangen door Hennie en Piet en de hond Lucca. Onze labrador Floortje kon het meteen goed vinden met Lucca. Het verblijf was ruim en schoon en wat sliepen de bedden lekker. Een mooie badkamer met een heerlijke stortdouche. Alles zo gezellig en knus. Floortje kon s'ochtends lekker lopen op het veld bij de put ideaal. We troffen het ook nog met het weer 14 dagen zon geen jas aangehad. Hennie en Piet bedankt voor alle goede zorgen en een poot voor Lucca. We komen snel weer!
Henk en Jacqueline Vermeij en Floortje
ramona embrechts-rummler
07-01-18 15:11:00
Eindelijk tijd om de website van onze hond Charlie eens bij te werken en daar vermeld ik altijd de adressen waar we met hem logeren. Ook een verhaaltje met foto's ontbreekt dan niet. We hadden eind mei 2017 een zeer warm Hemelvaartweekend in De Zwaluw doorgebracht. Prima , ruim, gezellig ,super schoon verblijf. Wil je meer zien van omgeving de Zwaluw kijk hier en dan bij eind mei 2017
http:­//­markiesjecharlie.­jouwweb.­nl/­2017/­2017-­jan-­juni-­1
Henny Korsten
25-08-17 19:04:46
Wij hebben afgelopen week bij Hennie en Piet gelogeerd.
Wat een geweldig fijn huisje. Alles was aanwezig. We hebben niets gemist.
Hennie en Piet zijn fantastisch lieve mensen die altijd voor ons klaar stonden.
Hartelijk en behulpzaam.
ALLE LOF VOOR HENNIE EN PIET. We komen zeker een keertje terug.
Josine Hoedemakers
24-08-17 17:57:17
Het was een geweldige week bij jullie .
Weet hebben volop genoten .Dank aan twee hele lieve gastvrije mensen .
Josine en Henny .
Netty en Kees Aarts
07-05-17 19:51:50
Een fantastische week gehad bij Hennie en Piet, aan alles was gedacht, koffie, thee, handdoeken en zelfs iets lekkers bij de koffie bij aankomst, de woning is ruim en smaakvol ingericht en de bedden sliepen prima, ook de tuin met de vijver en grote koi karpers en de voliere met de mooie vogeltjes waren een lust voor het oog, en als je iets nodig had hoefde je maar te kikken en het werd gebracht, je komt niets te kort, de mensen zelf zijn zeer vriendelijk en behulpzaam, dat geldt ook voor de hond Lucca echt een lief beest, echt een aanrader en we zullen er zeker nog een keer terugkomen, verder wensen wij Hennie en Piet nog veel succes met het hun mooie vakantiewoning.

Met de hartelijke groeten van Netty en Kees.
Tonen: 5  10   20
Kaart
E-mail
Info